Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Plastic Coating 0,25L

Plastic Coating, kaksikomponenttinen lakka joka kestää liuottimia. Tilavuus 0,25 litraa.

Plastic Coating on kaksikomponenttinen lakka ( alkydivahvisteinen urea-formaldehydihartsi ) jolla on erinomainen tarttuvuus ja kestävyys. Kestää hyvin naarmuja, hankaamista, useimpia liuottimia, laimeita happoja ja emäksiä.

Plastic Coating on melkein väritöntä, se ei vanhetessaan halkeile eikä muuta väriään - esimerkiksi kellertäväksi.

Kestää lämpöä. Korostaa hyvin puun värejä, itse pinnoite on melkein väritön, mutta joissain puulajeissa voi tapahtua värimuutoksia, joten koepinnoitteen tekeminen on suositeltavaa.

 Käyttöohje:

Käsittelemättömän puupinnan tulee olla puhdas, sileä, kuiva sekä vahaton ja pölytön. Paljas puupinta voidaan sävyttää Wood Dye-petsillä. Älä käytä Knottingia tai Sanding Sealeriä. 


Lisää kovetinaine Plastic Coatingiin ja sekoita huolellisesti. Sekoitussuhde on 1:4. Valmis sekoite on käytettävä 8-10 tunnin kuluessa. Säilytys kylmässä lisää käyttöaikaa.
Käytä leveää sivellintä tai telaa ja levitä reilusti ja tasaisesti syiden suuntaisesti. Kovalle puumateriaalille riittää kaksi kerrosta, mutta pehmeälle puulle ja korkille tarvitaan vähintään kolme. Kovassa kulutuksessa olevissa kohteissa jopa neljä kerrosta voi olla aiheellista. 
Kosketuskuiva puolesta tunnista tuntiin. Sen jälkeen voidaan suorittaa uusi pinnoitus.


Riittoisuus 13-15 m2/l sivelykertaa kohti riippuen puun imevyydestä


Noin kaksi tuntia viimeisestä käsittelystä pinta kestää jo jonkin verran käyttöä, mutta lopullinen kuivuminen tapahtuu 7 päivässä. Sitä ennen suositellaan pinnan suojausta kovalta kulutukselta. Lopullinen kovuus saavutetaan 21 päivän kuluttua.


Puhdistukseen riittää mieto pesuaine. Täysin kuluneet kohdat puhdistetaan ja hiotaan ja päällystetään pinnoitteella uudelleen.


Tuote on syttyvää ja siksi se on säilytettävä viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, lasten ulottumattomissa. 
Käytä suojakäsineitä ja varo iho- ja silmäkosketusta. Älä tyhjennä viemäriin.


Välineiden puhdistukseen voi käyttää Plastic Coating Tinneriä tai CelluloseThinneriä välittömästi työn jälkeen.


Elintarvikehyväksyntä 03.09.2008

Hinta:27.30 €