Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SC2 Mini-nelileukapakka

SC1 ja SC2 pakat on uusin tulokas Record Powerin premium-tasoisessa mallistossa. Ne on valmistettu ammattilaisten ja vakavien harrastajien tarpeita ajatellen - Pakat on tehty meille, jotka tarvimme korkealuokkaista, tarkkaa ja luotettavaa minipakkaa pienille sorvaustöille. SC1 ja SC2 ovat markkinoiden ensimmäiset premiumlaatuiset pakat miniatyyrisorvaukseen.

Nämä nelileukaistukat on tehty samoilla, korkeilla standardeilla, kuin SC3 ja SC4 istukat. Valmistuksessa käytetään modernia 3-akselista CNC-koneistusta erittäin korkeilla toleransseilla. Leukakiinnitykset tehdään metalliruiskuvaluna, mikä antaa niille korkean vetolujuuden - Leuat pitävät tehokkaasti jopa istukan maksimikapasiteetilla. Pakan hammaskoneisto on tehty valamalla, mikä varmistaa korkea toleranssit ja toistettavan tarkkuuden.

SC2 toimitetaan kiinteällä M33x3.5 kierteellä ja sen runko on leveämpi (63,5mm), mikä mahdollistaa suurempien kappaleiden sorvaamisen verrattuna SC1 pakkaan.

SC1 ja SC2 julkaisun yhteydessä valikoimaan tuli myös niille käyviä leukoja. Leuat on suunniteltu ammattisorvarien kanssa yhteistyössä, ne tarjoavat suurimman osan miniatyyrisorvauksessa käytetyistä kiinnitysratkaisuista.

SC2 toimitus sisältää:

  • 63,5mm nelileukaistukka (kiinteä M33x3.5 kierre)
  • Puuruuvi
  • 40mm lohenpyrstöleuat
  • Istukka-avain
  • Leukojen kiinnitysruuvit

Paino 1kg

Tuote: 1029200

Tuotteen paino: 1 kg

Hinta:140.00 €