Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SORVISOPPI JA -KOULU

Joskus käy niin, että kun samoja töitä tekee tarpeeksi kauan ne alkavat maistua puulle, niin kävi minulle ja vuonna 1991 otin opintovapaata kaksi vuotta ja käytin sen ajan puualan opintoihin. Opiskeluaikana oli työpaikka hävinnyt  uudelle mantereelle, joten elanto piti hakea jostain muusta, niin sitten joitenkin vaiheiden jälkeen perustin Sorvisoppi ja -koulu yrityksen vuonna 1996.

Toiminta-ajatuksena oli ja on edelleen myydä puuntyöstökoneita ja käsityökaluja, järjestää sorvaus- ja veistokursseja, sekä siinä ohessa sorvailla ja veistellä omia tuotteita.
Omana vahvuutenani alalla pidän sitä asiantuntemusta, joka on tullut koulutuksessa ja sen jälkeen omassa verstaassa, se auttaa valitsemaan vailikoimaan sellaiset koneet ja työkalut joka vastaa asiakkaan tarpeita.

Järjestin myös viitenä kesänä puutaidenäyttelyn Uudessakaupungissa Wanhan Prykin vintillä, joka keräsi joka kesä nelisentuhatta kävijää.

Vuonna 2006 päätettiin muuttaa takaisin tänne juurille, joten nyt toimitaan täällä Savon sydämessä jatkaen samaa toimintaa, joskus kalastellen, joskus sorvia pyörittäen.

Kun lähdin opiskelemaan niin jotkut kysyivät olenko katunut päätöstä. Heille olen vastannut, että olen, sitä etten lähtenyt aikaisemmin, nyt tällä jo kohta kahdenkymmenen vuoden kokemuksellä olen asiasta yhä vakuuttuneempi