Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SORVISOPPI.COM

Sorvisopin tarina
Sorvisoppi on perustettu vuonna 1996. Se toimi aluksi Uudessakaupungissa nimellä Sorvisoppi- ja koulu. Yrityksen perustaja Antti Sorvamaa myi sorveja ja työkaluja. Antti myös opetti sorvausta ja koristeveistoa. 2000-luvun alkupuolella Sorvisoppi muutti Antin mukana Vesannolle.

Vuonna 2006 Antti oli eläköitymässä ja Sorvisoppi siirtyi liiketoimintakaupalla Lauri Vartolalle Puusepänliike Lauri-Poika Oy:n sivutoiminimeksi. Varasto siirtyi Kangasalalle Tampereen kupeeseen.

Vuonna 2019 Laurin puusepäntyö sai väistyä päivätöiden tieltä ja Sorvisoppi.com jatkoi liiketoimintaa verkkokauppana. Varasto siirtyi Tampereen Nekalaan. Puuseppämestari Lauri Vartola opettaa sorvausta ja tekee satunnaisia puusepäntöitä päivätöidensä ohella.

Vuoden 2023 tammikuussa Sorvisoppi.com siirtyi liiketoimintakaupan myötä Laurilta minulle. Varasto siirtyi Raaheen. Päivätöissä myyn metallituotteita yrityksille. Vapaa-ajalla harrastan sorvausta ja muita puutöitä sekä myyn laadukkaita sorveja ja työkaluja. Tavoitteenani on kasvattaa yritystä, mutta pysyä sopivan pienenä, palvelevana sekä asiantuntevana laatutyökalujen verkkokauppana.Tervetuloa kaupoille.

Pasi Sarkkinen


Sorvisopin arvot ja strategia

Sorvisopin toimintaperiaatteena on henkilökohtainen, auttava, opastava ja asiantunteva palvelu. Asiakkaamme voivat kysyä neuvoa ja opastusta esimerkiksi työkaluvalinnoissa.

Ohjaavana arvona yrityksessä on vastuullisuus ja sen myötä laadukkaat tuotteet, kierrätysmateriaalien käyttö pakkauksissa ja muita vastaavia asioita. "Osta kerralla hyvä" ja vastaavat periaatteet tukevat markkinointia ja liiketoimintaa.

Sorvisopin liiketoiminta on pienellä alueella puutöiden laajassa kirjossa. Tavoite on kuitenkin kasvattaa liikevaihtoa vuosi vuodelta. Ensimmäinen tavoite on saavuttaa 100000 Eur liikevaihtoa vuodessa orgaanisella kasvulla. Jos kaikki menee hyvin, se toteutunee viiden vuoden sisään. Se on kunnianhimoinen kasvutavoite ja vaatii onnistunutta markkinointia ja hyvää kassanhallintaa. Käytännössä suurin osa tuloista menee uusiin ostoihin, jotta Sorvisoppi voi myydä lisää laatutyökaluja ja kasvaa sitä kautta. Liiketoimintakaupat ja muut yritysjärjestelyt ovat myös mahdollisia kasvussa, mutta ne katsotaan tapauskohtaisesti matkan varrella.

Sorvisoppi on laadukkaiden työkalujen kauppa. Myynnin edistämiskeinohin ei kuulu alennusmyynnit tai alennuskampanjat. Hinnat ovat aina mahdollisimman kilpailykykyisiä ja markkinahintaisia.