Vastuullisuus Sorvisopin toiminnassa

Sorvisoppi soveltaa toiminnassaan vastuullisuuden periaatteita. Maailmassa vain kulutetaan kulutetaan liikaa huonolaatuista halpaa tavaraa.


Valikoima

Sorvisoppi kannattaa ”osta vähemmän, mutta laadukasta” -ajatusta. Toinen hyvä periaate on ostaa kerralla hyvä sen sijaan, että ostaa ensin halvan ja sitten vasta hyvän. Olen itse tätä kokeillut ihan tarpeeksi harrastuksen alussa. Tämä näkyy Sorvisopin tuotevalikoimassa.


Tuotteet

Luonnonvaroja menee käytännössä saman verran niin laadukkaan kuin markettilaatuisen tuotteen valmistukseen. Sorvisoppi myy hyväksi koettuja, kestäviä tuotteita joita sinun tarvitsee ostaa vain kerran. Tuotteemme ovat laadukkaita ja niillä on pitkä käyttöikä. Emme myy sekatavarakaupan 30 euron sorvitalttasettejä emmekä 150 euron kiinalaisia sorveja. Myymme Hamlettia, Killingeriä ja vastaavia huippumerkkejä. Ne maksavat rahaa, mutta niillä sorvausharrastus on nautinto ja ammattisorvauskin sujuu kuin tanssi.


Pakkaukset

Käytämme mahdollisuuksien mukaan käytettyjä pakkauksia. Tämä tarkoittaa, että voit saada lähetyksesi jo kertaalleen käytetyssä lähetyspussissa tai laatikossa. Paketissa voi olla muiden yhtiöiden logoja ja kiinni teipattuja reikiä. Pakkauksemme ovat kuitenkin aina puhtaita. Likaiset menevät kierrätyspuristimeen.

Pakkaamme tavarat aina asianmukaisesti siten, että lähetettävät tuotteet pääsevät hyväkuntoisina asiakkaalle. Me säästämme tässä joskus vähän rahaa ja maailma säästää luonnonvaroja. Pienistä puroista ne joetkin muodostuvat.


Kierrätys

Sorvisoppi toimittaa paketin mukana kierrätysohjeet pahvin, kartongin ja muiden tuotteidemme pakkauksissa olevien pakkausmateriaalin kierrätykseen. Ketään emme voi pakottaa, mutta suosittelemme vahvasti kierrättämään pakkaukset.

Se vain on oikein.

T. Pasi